Система автономного вуличнного освітлення призначена для цілорічного використання на повну літню та неповну зимову ніч (або повну, за рахунок збільшення потужності сонячних панелей та акумулятора). Дані комплекти автономних світильників з використанням енергії сонця і led світильника, відрізняється високою ефективністю і низькою вартістю, в порівнянні з аналогічними пропозиціями. Світлодіодні світильники мають високу ефективність, що дозволяє зменшити на 20-40% споживання в порівняння з іншими світлодіодними світильниками.

          Дана автономна система освітлення призначена для освітлення парків, поселкових доріг, приватного сектора, кемпінгу, стоянок для машин, зупинок автотранспорту, пішохідних переходів, пляжів та інших місць, а особливо там, де немає можливості підключення до загальної електромережі. Особливістю автономних вуличних світильників є те, що їх можна розташовувати не в одну лінію, а в довільному порядку (навколо дитячих майданчиків, біля віддалених будівель чи територій).

          Оптимальним рішенням для організації вуличного освітлення часто є використання автономних світильників на сонячній енергії. Їх установка не вимагає ні підключення до електромережі, ні оформлення дозволів. Ви самі вибираєте потрібне місце і просто монтуєте сонячний світильник на будь-яку відповідну опору: стовп, стіну будівлі, паркан або навіть дерево!

          Електроживлення світлодіодного ліхтаря забезпечує автономна сонячна станція, що складається з сонячної панелі, акумулятора і контролера заряду.

              Акумуляторна батарея і контролер зберігаються в міцному антивандальному боксі, виготовленому зі сталі товщиною 2 мм і забезпеченим сувальдним замком. Бокс також має незалежне кріплення на опору, так що його можна встановити на будь-якій висоті, або всередині будівлі.

          Акумуляторна батарея забезпечує світильнику мінімум 5 годин роботи в нічний час. Спеціальний контролер, керуючий як зарядкою батареї, так і роботою ліхтаря, підтримує кілька режимів роботи:

  • безперервну роботу протягом всієї ночі
  • автоматичне включення і виключення в залежності від освітленості
  • роботу в певні проміжки часу — відключення через кілька годин після заходу і включення за кілька годин перед сходом.

           Незалежне кріплення дозволяє домогтися максимальної продуктивності фотомодуля — зорієнтувати його максимально на південь, і без праці змінювати кут нахилу в залежності від пори року.

          Орієнтовна вартість комплекта обладнання для автономного вуличного освітлення на світодіодних світильниках становить від 490 $ до 1600 $ (в залежності від потужності та комплектації).

Замовляйте готові комплекти для вуличного освітлення, а ми підберемо саме той,

який підходить саме Вам!!!

Нехай буде СВІТЛО!!!

15 Ватт LED світильник-автономка

15 Ватт LED світильник-автономка-літо

15 Ватт LED світильник-автономка-цілорічний

15 Ватт LED світильник-автономка-цілорічний-ТЕХ

30 Ватт LED світильник-автономка-цілорічний-зима

30 Ватт LED світильник-автономка-цілорічний-ТЕХ

36 Ватт LED світильник-автономка

50 Ватт LED світильник-автономка

60 Ватт LED світильник-автономка-цілорічний

Step into the world of luxury gaming at Hotel Glory , where each game offers a unique experience.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *