Власники будинків з дахами складної конфігурації при установці сонячних електростанцій стикаються з серйозною проблемою — проблемою розміщення фотомодулів.

     Панелі, встановлені на різноорієнтованих схилах даху обов’язково повинні бути підключені до сонячного инвертору через різні MPP-трекери. При цьому площа таких скатів часто виявляється недостатньою для установки бажаної кількості модулів.

     Ми пропонуємо комплекти основного обладнання преміум-класу (інвертор + фотомодулі), спеціально підібраного для установки на складні даху. Це комплекти на базі 3-фазних інверторів Kostal PIKO і фотомодулів JA Solar потужністю 330Вт.

     Проблема різної орієнтації геліополя вирішується на рівні інверторів Kostal PIKO, що мають на борту 3 MPP-трекера — це дає можливість без проблем задіяти для розміщення панелей до 3-х різноспрямованих скатів. А фотомодулі JA Solar 330Вт мають ККД на рівні 16,99%, що дозволяє отримати максимальну користь з кожного доступного квадратного метра даху!

     Комплекти мають потужність 15кВт, 17кВт і 20кВт, при цьому на них встановлені акційні ціни, що дозволяють заощадити до тисячі доларів США і більше!

     Все обладнання ретельно протестовано на сумісність, все робоче, офіційно завезено в Україну, всі документи для підключення і постановки на облік в РЕМ на руках. Офіційна гарантія на інвертори становить 5 років, на фотомодулі — 25 років.

 Ціни на комплекти:

15 кВт 17 кВт 20 кВт
Ціна за 1 Ватт $0,80/Вт $0,78/Вт $0,76/Вт
Інвертор Kostal PIKO 15кВт Kostal PIKO 17кВт Kostal PIKO 20кВт
Фотомодулі 46 × JA Solar 330 Вт 52 × JA Solar 330 Вт 61 × JA Solar 330 Вт
Ціна комплекта $12180 $13410 $15310

Ціни з ПДВ. Комплекти включають тільки інвертор і фотомодулі. Кріпильні системи, провідники і захист не входять в комплект.

Замов свою  сонячну електростанцію прямо зараз!

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *